Veel gestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Vragen over onze producten

Waar kan ik de tarieven per product vinden?

Bij een regionale campagne hoort een regionaal tarief, deze zijn hier te vinden. Bij een campagne met een landelijke dekking hoort een landelijk tarief, deze zijn hier te vinden.

Zijn er ook pakketten beschikbaar?

De volgende producten hebben 1 of meerdere pakketten beschikbaar: Supermarkt Screens, A0 Frames, A0 Reclameborden, Digitale Billboards, Reclamemasten en de Mupi’s.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Een offerte kan worden aangevraagd op een productpagina. Vaak staat er dan een formulier onder aan de pagina, of wordt u doorverwezen via 1 van de roze buttons. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Vragen over de gemeenten

Welke gemeenten heeft Centercom in het netwerk?

Via de pagina: regionale campagne zijn alle gemeenten te vinden binnen het netwerk van Centercom.

Waar kan ik specifieke informatie per gemeente vinden?

Via de pagina: regionale campagne zijn alle gemeenten te vinden binnen het netwerk van Centercom. Als u hier een keuze maakt zal er informatie verschijnen die van toepassing is op deze gemeente.

Waar kan ik zien hoe groot het netwerk in een bepaalde gemeente is?

Als u het volgende pad afloopt: regionale campagne, gemeente keuze, product keuze, dan vind u uiteindelijk een Google Maps locatie kaart met het totale netwerk binnen de gekozen gemeente.

Design gerelateerde vragen

Waar kan ik de aanleverspecificaties vinden?

De aanleverspecificaties zijn te vinden via het hoofdmenu en onderaan op elke productpagina.

Is er hulp beschikbaar voor het opmaken?

Via het hoofdmenu is het mogelijk om naar Tips & tricks te gaan, hier staan enkele tips voor het opmaken van de bestanden. Tevens kun je op elke productpagina de aanleverspecificaties downloaden.

Hoe kan ik een poster bestellen?

Heeft u een poster zien hangen die u graag in uw bezit zou willen krijgen? Dan kunt u een e-mail sturen naar: poster@centercom.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn.