Partners

Centercom heeft vele partners o.a.: gemeenten, drukkerijen en energiemaatschappijen.

Home Partners

Centercom en haar partners

Al sinds jaar en dag werkt Centercom samen met diverse partijen om te komen tot een kwalitatief netwerk zowel in supermarkten en in horeca, als op straat. Centercom werkt onder anderen met gemeenten, drukkerijen en energiemaatschappijen.

Gemeenten

Centercom Buitenreclame werkt al jaren nauw samen met gemeenten. We exploiteren al ruim 20 jaar culturele re­clame in de buitenruimte in meer dan 100 gemeenten in Nederland. Onze missie is het efficiënt gebruik maken van openbare ruimte om daarmee de ruimtelijke kwaliteit te verbeteren. ​

Energiemaatschappijen

Centercom Buitenreclame werkt samen met diverse energiemaatschappijen. We steunen elkaar op het gebied van onderhoud en de plaatsing van reclamevlakken op onder meer elektriciteitsmeublilair.

Drukkerijen

Centercom werkt samen met specialisten in het drukken van outdoor posters. Al het drukwerk dat u via Centercom boekt is hierom van uitstekende kwaliteit.

Onze drukkerijen zijn FSC-gecertificeerd waardoor wij de garantie hebben dat gebruik wordt gemaakt van papier waarvoor geen tropisch regenwoud heeft moeten wijken of waarvoor de ‘pulp’ niet afkomstig is uit een bos met hoge natuurwaarden (oerbos).

Netbeheerders en energiemaatschappijen

Leveranciers en drukkerijen