Buitenreclame in Eindhoven

231.640 inwoners - Metropool Regio - Philips Museum

© Bobby Born

Buitenreclame in Eindhoven

Buitenreclame in Eindhoven

Outdoor reclame in Eindhoven biedt jou de mogelijkheid om jouw merk of boodschap op een unieke manier onder de aandacht te brengen. Met onze strategisch geplaatste reclameobjecten bereik je een breed en divers publiek, van drukbezochte stadscentra tot de belangrijkste verkeerswegen. Buitenreclame is een effectieve manier om jouw zichtbaarheid te vergroten en potentiële klanten aan te trekken.

Outdoor reclame in Eindhoven

Buitenreclame in Eindhoven zorgt ervoor dat jouw reclameboodschap opvalt. Wij plaatsen onze reclameborden op zorgvuldig geselecteerde locaties zoals hoofdwegen, fietsroutes en drukbezochte winkelstraten. Hierdoor is jouw campagne niet te missen voor voetgangers, fietsers en automobilisten. De kracht van herhaling zorgt ervoor dat jouw boodschap blijft hangen bij het publiek.

Strategisch geplaatste reclameobjecten

Onze reclameobjecten zijn strategisch geplaatst om maximale zichtbaarheid te garanderen. Met onze reclameborden op A0 formaat zorgen wij ervoor dat jouw uiting altijd op de juiste plek hangt. Hierdoor kan je rekenen op een groot bereik en een hoge impact van jouw campagne. Eindhoven staat bekend om voetbalclub PSV, de enige club in de wereld die opgezet is door een bedrijf (Philips). Reden hiervoor was, om het personeel vaker te laten sporten. Een gezond lichaam betekend namelijk tevens een gezonde geest! Ze waren er wat dat betreft vroeg bij in Eindhoven. Naast PSV is tevens de Technische Universiteit gevestigd in Eindhoven.

Maatwerk campagnes voor buitenreclame in Eindhoven

Bij ons is elke buitenreclamecampagne maatwerk. Wij bieden de mogelijkheid om meerdere reclame-uitingen te combineren en zo een grotere impact te creëren. Of je nu kiest voor een enkele poster of een volledige serie, wij zorgen ervoor dat jouw boodschap opvalt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies en ontdek de mogelijkheden van Eindhoven Buitenreclame.

Met Centercom zorg je ervoor dat jouw merk of boodschap opvalt en een breed publiek bereikt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw zichtbaarheid kunnen vergroten.

Buitenreclame in Eindhoven

Buitenreclame inzetten in Eindhoven?

Productaanbod Eindhoven

Buitenreclame in Eindhoven

A0 Reclameborden

Dit netwerk bestaat uit 640 reclameborden.

Bekijken

A0 Frames

Dit netwerk bestaat uit 201 frames.

Bekijken

Veel gestelde vragen:

Waar kan ik de tarieven per product vinden?

Als je op deze pagina kiest voor een bepaald product, is het tarief te vinden op die productpagina.

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Als je op deze pagina kiest voor een bepaald product, is het op die pagina mogelijk om een offerte aan te vragen.

Waar kan ik zien hoe groot het netwerk in een gemeente is?

Als je op deze pagina kiest voor een bepaald product, is het op die pagina mogelijk om een Google Maps kaart te bekijken van het netwerk.

Waar kan ik de aanleverspecificaties vinden?

De aanleverspecificaties zijn te vinden via het hoofdmenu en onderaan op elke productpagina.

Is er hulp beschikbaar voor het opmaken?

Via het hoofdmenu is het mogelijk om naar Tips & tricks te gaan, hier staan enkele tips voor het opmaken van de bestanden. Tevens kun je op elke productpagina de aanleverspecificaties downloaden.