Digital Hotspots

Met ons netwerk van Digital Hotspots bereiken we een landelijk, regionaal en lokaal publiek!

Home Digital Hotspots

Digital Hotspots

Centercom is ruim 20 jaar actief als toonaangevende buitenreclame-exploitant.

Onze reclameobjecten vormen tezamen een groot landelijk gespreid medianetwerk. Met haar netwerken biedt Centercom adverteerders de kans om direct met hun doelgroep te communiceren. Met ruim 36.000 in concessie verleende A0-vlakken in Nederland bedienen wij zowel (inter)nationale merken als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes.

Het Centercom concept “Digital Hotspots” is een nieuwe vorm van samenwerking.

Centercom levert en plaatst gratis digitale schermen in verschillende formaten binnen de horeca en foodsector. Op deze schermen worden zowel cultuur, kunst, fotografie afbeeldingen geplaatst maar ook,  in onderling overleg, ideële en commerciële uitingen. Daarnaast kunnen de schermen ingezet worden voor bedrijfsuitingen of acties van uw eigen specifieke franchiseformule. De schermen gaan automatisch aan en uit in combinatie met de eigen opening & sluitingstijden.

Het meest interessant is dat de franchisegever en/of nemer ook nog extra inkomsten ontvangt van Centercom over de reclame-inkomsten die de eigen digital hotspot(s) genereert!

Deze samenwerkingsstrategie wordt steeds breder gedragen en met enthousiasme ontvangen.

Lunchroom
Bar-Restaurant

Is uw interesse gewekt en wilt u hier meer over weten? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.

Ook kunt u op onderstaand formulier uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen.