Regio Pakket Utrecht

Een Regio Pakket bestaat uit een netwerk van Reclameborden en Frames binnen de gemeente.

Snel naar

Het Regio Pakket

Een regio pakket bestaat uit een verzamelserie van Reclameborden en Frames binnen de gemeente Utrecht. Een reclamebord aan een lantaarnpaal heeft 2 zijden. De meerdere zijden zorgen ervoor dat het bord goed zichtbaar is voor iedereen, ongeacht de richting.

Deze niet te mis­sen reclamebor­den hangen op prominente posi­ties en zijn beves­tigd aan lantaarnpalen. De routes zijn zorgvuldig uitgestip­peld langs belan­grijke in– en uit­val­sw­egen.

Seriegroottes: 45 en 90 objecten | Startdag: vrijdag

Culturele campagne

Onder deze categorie vallen alle culturele instellingen, onder andere: musea, theaters, poppodia etc. Ga verder als dit op uw bedrijf van toepassing is.

BEKIJK TARIEVEN

Culturele campagne

Het onderstaande tarief is opgesteld door de gemeente Utrecht.

  • Weektarief per object€ 7,90

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Soms kunnen er meerdere tarieven zijn per gemeente, deze zijn afhankelijk van de bestek regels in de desbetreffende gemeente. Bedragen betreffen weektarieven. Het tarief is exclusief productiekosten en exclusief 21% BTW. Pakketten kunnen afwijken van werkelijk bereik en locaties i.v.m. wijzigingen in netwerk. Raadpleeg uw contactpersoon voor het juiste tarief.

Regulieren campagne

Onder deze categorie vallen alle overige bedrijven. Ga verder als dit op uw bedrijf van toepassing is.

BEKIJK TARIEVEN

Regulieren campagne

Het onderstaande tarief is opgesteld door de gemeente Utrecht.

  • Weektarief per object€ 15,25

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Bedragen betreffen weektarieven. Het tarief is exclusief productiekosten en exclusief 21% BTW. Pakketten kunnen afwijken van werkelijk bereik en locaties i.v.m. wijzigingen in netwerk.

Advies nodig over dit Regio Pakket?

Pascal van der Pol

Accountmanager

Regio netwerk in Utrecht

Vinkeveen, Mijdrecht, Breukelen, Maarssen, Maarseveen, Woerden, Linschoten, IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Bunnik, Zeist, de Bilt, Bilthoven, Baarn, Leusden en Soest.

TARIEVEN
Klik om de kaart te gebruiken

AANLEVERSPECIFICATIES (8.1MB)

Download hier de aanleverspecificaties en Adobe werkbestanden.

Downloaden