SPECIALZUILEN

Peperbus reclame vindt plaats in de binnenstad van grote steden zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Haarlem.

Peperbus reclame op een reclamezuil

Specialzuilen, in de volksmond ook wel peperbussen, reclamezuilen, transformatorzuilen, of plakzuilen genoemd, zijn door hun opvallende formaat niet te missen. Ze zijn kenmerkend voor het Amsterdamse straatbeeld, een toeristische stad vol cultuur. De reclamezuilen staan op toplo­caties in Ams­ter­dam, zoals het Lei­d­se­plein, de Keiz­ers­gracht en het Cen­traal Sta­tion.

Centercom heeft meer dan 141 Specialzuilen verspreid over de steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Haarlem. Advert­eren op deze volledige zuilen is dé manier om iets spe­ci­aals te doen.

Locaties

Ruim 141 objecten, in Amsterdam, Haarlem en Rotterdam. Seriegroottes: 10 en 20 objecten.

OFFERTE AANVRAGEN
Klik om de kaart te gebruiken
peperbus reclame reclamezuil

Creatieve campagnes

Iedere reclamezuil biedt ruimte aan één adverteerder om rondom op te adverteren. De grootte en vorm lenen zich uitstekend voor creatieve (culturele) campagnes en zorgen ervoor dat de advertentie extreem goed opvalt.

Het grote voordeel van de ronde vorm is dat de campagne vanuit elke richting goed zichtbaar is voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Advies nodig over onze Specialzuilen?

'Bij onze eerste plaatsing al direct veel reacties gekregen! Hierdoor hebben we besloten Centercom vaker in te schakelen.'

John van Ouderaarde | Crevor Events

Twee functionaliteiten

Ze zijn bijna overal te zien in het centrum van Amsterdam, de karakteristieke peperbussen. Deze reclameobjecten zijn uiteraard bedoeld om op te adverteren, maar voorzien tevens een groot deel van de directe omgeving van stroom.

peperbus reclame buitenreclame plakzuil

OFFERTE AANVRAGEN

  • Onder een culturele instelling verstaan we onder andere: musea, theaters, poppodia etc. Onder regulier vallen alle andere bedrijven. Selecteer hier onder de optie die op uw bedrijf van toepassing is.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.