DRIEHOEKSBORDEN

Driehoeksborden zijn reclameborden die los geplaatst kunnen worden langs de kant van de weg

Home Landelijke campagne Driehoeksborden

Losse Driehoeksborden

Driehoeksborden worden geplaatst in gemeenten waar geen vaste concessie (vergunning) is afgegeven aan een buitenreclame exploitant. Heeft de gewenste gemeente waar u wilt adverteren geen vaste A0 Reclameborden? Dan kan Centercom in deze gemeente, op aanvraag van een vergunning, losse borden plaatsen.

De reclameborden worden door heel Nederland aangeboden onder voorbehoud van een gemeentelijke vergunning. Na de offerteaanvraag, gaan we gelijk voor u aan de slag.

driehoeksborden reclameborden langs de weg

Vergunningaanvraag

De voorwaarden voor het plaatsen van deze driehoeksborden verschillen per gemeente. Iedere gemeente hanteert zijn eigen beleid als het gaat om locaties, aantallen, het type campagne(s) en de periode die geboekt kan worden.

De aanvraagperiode hiervoor is 4 tot 6 weken. Centercom regelt het hele traject, van het aanvragen van de vergunning tot het plaatsen en weghalen van de reclameobjecten.

Advies nodig over onze Driehoeksborden?

'Het was heel plezierig werken met de dames van Centercom: proactief, accuraat en snel in hun handelen. Tevens bleken ze in staat om elkaars werkzaamheden naadloos over te nemen!'

Frank van Parido | Cats de Musical

OFFERTE AANVRAGEN

  • Onder een culturele instelling verstaan we onder andere: musea, theaters, poppodia etc. Onder regulier vallen alle andere bedrijven. Selecteer hier onder de optie die op uw bedrijf van toepassing is.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.