/ juni 20, 2019/ Algemeen, Artscreens, Buitenreclame, Concessie, Nieuws, Research, Supermarkten

Het kost veel planwerk om het vullen van alle 35.000 buitenreclamevlakken in goede banen te leiden. Hiervoor hebben wij een hardwerkend backoffice team. Sinds kort wordt het team versterkt door Zoë de Geir.

Hey Zoë, zou jij jezelf even willen voorstellen aan de lezers?
Mijn naam is Zoë, ik ben 27 jaar en kom uit Amsterdam. Ik ben sinds begin juni een onderdeel van het backoffice team van Centercom als Planning & Operations. 

Je bent pas net begonnen, hoe ben je bij deze functie terecht gekomen?
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en tijdens mijn zoektocht kwam Centercom op mijn pad. Het bedrijf en de functie spraken mij aan en ik werd meteen warm ontvangen dus ik wist eigenlijk al meteen dat ik deze functie graag wilde en gelukkig is dat gelukt!

Heb je al ervaring met Buitenreclame
Ik heb geen (werk)ervaring met buitenreclame, maar het viel me wel altijd op. Dankzij buitenreclame ben ik bij veel tentoonstellingen en evenementen terecht gekomen. Ik zit vaak in de auto, dus ik was altijd aan het rondkijken of ik nog iets leuks zag waar ik graag heen wilde. Dat is nu niet meer nodig omdat ik met de campagnes zelf mag werken! 

Je hebt ondertussen al een beetje van je functie kunnen proeven, wat vind je tot nu toe het leukst aan de functie?
Mijn functie bevat veel afwisseling en geen enkele week is hetzelfde. Ik vind het fijn om oplossingsgericht te denken en dat is een belangrijk onderdeel van deze functie. Ik vind het fijn om de vrijheid te krijgen om zelfstandig aan de slag te kunnen, maar toch een onderdeel ben van een gezellig team dat me ondersteunt waar nodig. 

Eerder deden we een interview met jouw planning collega Kyra, die een groot deel van het netwerk uit haar hoofd kent. Denk je dat jij alles ook zo goed gaat onthouden?
Kyra heeft mij ingewerkt, haar kennis en geheugen is heel breed. Zij kent het netwerk uit haar hoofd en weet zo ongeveer alles over het bedrijf en de planning. Ik heb dus mazzel dat ik met haar mocht mee kijken. Ik denk dat als je dagelijks met het netwerk bezig bent, het vanzelf blijft hangen en voor je het weet ken je delen van het netwerk uit je hoofd. 

Wat zijn de dingen waar je het meest naar uitkijkt in deze functie?
Ik ben nog in de ‘leer’ fase en ben nog aan het ontdekken hoe alles werkt en hoe ik mijn taken het beste kan aanpakken. Ik hoop straks zelfstandig aan de slag te kunnen, mijn collega’s uit de brand te kunnen helpen als het druk wordt en hopelijk wat goede ideeën op tafel kan gooien. Ik zal aankomende tijd ook bij verschillende afdeling mee kijken om te kijken wat iedereen precies doet. Ik denk dat dit ook heel leerzaam is en je leert je collega’s natuurlijk allemaal beter kennen. Ik heb er zin in!

Share this Post