/ maart 13, 2019/ Algemeen, Algemeen, Artscreens, Buitenreclame, Concessie, Nieuws, Research, Supermarkten

Op www.centercom.nl verscheen woensdag 13 maart een nieuwe website. De website laat alle tarieven, locaties en specificaties zien van het Buitenreclamenetwerk, Supermarktennetwerk en het Horecanetwerk van Centercom.

Eind 2018 kwam er een besluit over het ontwikkelen van een nieuwe website. De huidige website voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd. Er is gewerkt aan de vorm, indeling, inhoud en vindbaarheid waardoor het voor (potentiële) klanten van Centercom makkelijker wordt om de benodigde informatie te vinden.

Op de website staat uitgebreide en vernieuwende informatie over het netwerk van Centercom. Het netwerk is verdeeld onder Buitenreclame, Supermarktreclame en Horecareclame.

Het gebruik van locatiekaarten op de website helpt u met het bepalen van een campagnegebied. De bijbehorende tarieven en (aanlever)specificaties zijn hier op logische wijze bij vermeld. Met de toevoeging van een vernieuwde nieuwspagina, wordt er een link gelegd tussen nuttige informatie en de actieve social mediakanalen van Centercom.

Naast informatie over het netwerk van Centercom staan er ook o.a. vacatures, onderzoeken en gemeentelijke informatie vermeldt.

Share this Post