ADVERTEREN MET BUITENRECLAME;
een slimme manier om een mas­s­a­pub­liek te bereiken

Met een netwerk van circa 70 ste­den is Cen­ter­com de groot­ste aan­bieder van A0-re­clame. Het A0-for­maat is iets kleiner dan een abri, maar de kosten per con­tact liggen vele malen lager. De A0-posters zijn te vin­den op een aan­tal dragers: A0-Frames, 2-Signs en Driehoeks­bor­den. In gebieden zon­der vaste dragers kun­nen op aan­vraag losse Driehoeks­bor­den geplaatst wor­den. 

Klik hieron­der op de foto’s voor meer infor­matie over de afzon­der­lijke types Buitenreclame

Buitenreclame Netwerken

Met een netwerk van circa 70 ste­den is Cen­ter­com de groot­ste aan­bieder van A0-re­clame. Onze posters zijn te vin­den op een aan­tal dragers: A0-Frames, 2-Signs en Driehoeks­bor­den maar ook op Specialzuilen.

Buitenreclame Pakketten

Onze buitenreclame pakketten bereiken een specifieke doelgroep. Adverteert u bijvoorbeeld rondom supermarkten of juist landelijk...

Toolkit

In de Toolkit vindt u alle informatie die u nodig heeft om uw campagne aan te leveren. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en locaties

Onderzoek

De lancering van het Buitenreclame Onderzoek is sinds eind 2011 een feit. We kunnen nu met veel plezier de resultaten gebruiken die ons netwerk transparanter en overzichtelijker maakt.