Sandwichborden

Een duurzamere oplossing voor een sandwichbord is een A0 Reclamebord.

Home Sandwichborden

Sandwichborden

Een sandwichbord zorgt voor vervuiling, omdat niemand het onderhoudt en het na verloop van tijd kan wegwaaien, of worden vernield. Centercom daarentegen, helpt met haar A0 Reclameborden de stad schoon te houden. Onze A0 Reclameborden zijn te vinden in ruim 60 Nederlandse gemeenten, o.a.: Amsterdam, Almere, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Sandwichbord
A0 Reclamebord

Interesse? wij helpen u graag verder!

Het netwerk

Centercom heeft ruim 17.200 reclameborden, in 66 verschillende gemeenten. Dit is het product uit het assortiment met het hoogste aantal objecten. Series zijn verkrijgbaar van: 4, 6, 8, 9, 10, 15, 20 of 25 objecten.

OFFERTE AANVRAGEN
Klik om de kaart te gebruiken
'U kunt buitenreclame niet wegzappen, wegklikken, omslaan of uitzetten. Een reclamebord is altijd aanwezig!'

Junin Boerma | Directeur Centercom

Duurzaamheid

Door de wekelijkse wissel van de posters controleren onze medewerkers de reclameborden constant op graffiti en wildplak, die zij vervolgens ook onmiddellijk verwijderen. Hierdoor blijft alles netjes en worden vervuilers ontmoedigd. Daarnaast heeft Centercom een vergunning en betaalt het een afdracht aan de gemeenten voor het gehele netwerk, daarmee zijn zij gemachtigd om deze reclameborden te plaatsen.

buitenreclame a0 reclameborden
reclamebord om lantaarnpaal reclame op straat

Posters bedrukken

De posters worden op een specifieke manier gedrukt waardoor ze lang mooi blijven en niet zullen vervagen. Wanneer je bij Centercom een campagne boekt, reserveer je als het ware een aantal objecten voor een bepaalde tijd.

Wilt u een regionale of landelijke campagne inzetten? Klik dan op één van de twee links, of gebruik het formulier hier beneden.

OFFERTE AANVRAGEN

  • Onder een culturele instelling verstaan we onder andere: musea, theaters, poppodia etc. Onder regulier vallen alle andere bedrijven. Selecteer hier onder de optie die op uw bedrijf van toepassing is.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.