/ juli 9, 2019/ Algemeen, Algemeen, Artscreens, Buitenreclame, Nieuws

Nederland zit boordevol kunst en creativiteit. Grote namen zijn vaak te zien in het netwerk van Centercom. Of het nu om bekende kunstenaars uit de vorige eeuw gaat of een hypermodern museum met wilde ideeën over de toekomst.

Ondanks de vele bekende creatievelingen in Nederland, heeft Nederland ook vele minderbekende (maar zeker niet minder getalenteerde) creatievelingen. Iedereen heeft talent en is uniek op zijn of haar eigen manier en Centercom laat dit maar al te graag zien.

Met het nationale ArtScreen netwerk van Centercom krijgen kunstenaars, fotografen en o.a. beeldhouwers de kans om hun werk te laten zien aan heel Nederland. Het netwerk dient, naast geboekte campagnes, als expositiekanaal en een zetje in de rug.

ArtScreens hangen op culturele hotspots verdeeld over heel Nederland en bereiken veel bezoekers met een creatief interesseveld. Door middel van een vermelding van naam en website krijgen de kunstenaars extra exposure.

Ben jij ook zo’n creatieveling die wel een extra zetje in de rug kan gebruiken? Neem dan contact op via marketing@centercom.nl.

Share this Post