/ februari 7, 2020/ Algemeen, Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

Valentijnsdag staat voor de deur! Winkels pronken met hun aanbiedingen en de etalages zijn aangekleed met hartvormige, rode kunstwerken. Reisorganisaties sturen hun klanten naar de meest romantische bestemmingen en restaurants zitten volledig volgeboekt. Ook in de buitenreclame branche merken wij van Centercom, dat het (bijna) Valentijn is. Deze week is de (grootste!) Valentijnscampagne van Zadig & Voltaire in het Buitenreclamenetwerk van Centercom te zien.

Zadig & Voltaire gaat voor groots en zet voor het eerst, als (internationaal) luxe modemerk, zo’n grote buitenreclame campagne in, in Nederland! Het modemerk uit Parijs kiest voor een landelijke campagne en promoot de geur ‘This is Love’ voor hem en haar. De geur vertelt het verhaal over ‘liefde op het eerste gezicht’ tussen een koppel uit de Franse hoofdstad. Een ontmoeting waarbij een eerste kus veranderd in een verlangen naar meer.

Zadig & Voltaire vertaalt het verhaal van deze bloemige, romantische geur door naar hun buitenreclame campagne. De poster toont het verliefde stel vol van verlangen naar liefde. In de poster wordt gespeelt met contrast waardoor de parfumflesjes uit de poster springen.

De campagne van Zadig & Voltaire is in heel Nederland te zien via het landelijk A0-pakket van Centercom en zal een bereik genereren van meer dan 8 miljoen. Ook interesse in een groot bereik genereren? Neem dan spoedig contact op met Centercom via info@centercom.nl.

Share this Post