/ september 18, 2018/ Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

Vandaag is het zover, het is de derde dinsdag van september, Prinsjesdag. Vandaag is dé dag waarop de winnaar van het Centercom Subsidiefonds bekend wordt gemaakt. Zo vertrokken verschillende medewerkers van Centercom vanmorgen richting Amsterdam om daar het gouden koffertje volledig in stijl, te overhandigen aan de winnaar van het Centercom Subsidiefonds 2018.


En de winnaar is….

Dit jaar hebben we meerdere winnaars! We feliciteren alle 23 jeugdtheatergezelschappen van Nederland die met hun gezamenlijke inzending ‘LIVE IS LEUKER’ het gouden koffertje binnenslepen.

Met de campagne ‘LIVE IS LEUKER’ willen de 23 jeugdgezelschappen families in Nederland naar het theater halen en interesse wekken voor jeugdtheater, -muziek en -dans. Zij willen kinderen en ouders op het idee brengen te gaan voor een live ervaring in het theater, in plaats van of naast het (intensieve) gebruik van devices.

Hierbij richten de jeugdtheatergezelschappen zich op alle (groot) ouders van de leeftijden 4+, 8+ en 12+. Voor deze doelgroepen gebruiken zij drie verschillende, vrolijk gekleurde uitingen. De campagne met de duur van 1 jaar zal te zien zijn in het buitenreclamenetwerk van Centercom. Van harte gefeliciteerd! Naast de cheque van €50.000,- voor de 23 jeugdtheatergezelschappen worden er nog vijf cheques uitgereikt van t.w.v €2.500. De winnaars worden binnenkort bekend gemaakt. Houd voor de bekendmaking de social media kanalen van Centercom in de gaten!

Share this Post