/ september 19, 2017/ Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

De derde dinsdag van september, dat betekent natuurlijk Prinsjesdag. Maar voor Centercom betekent dit ook de bekendmaking van de ‘winnaar’ van het Centercom Subsidiefonds. Geheel in lijn met Prinsjesdag, compleet met hoeden en gouden koffer, arriveerde een delegatie van Centercom dinsdagmiddag bij de winnaar van het Centercom Subsidiefonds 2017.

En de winnaar is…

Museum Tot Zover met de campagne “Pluk de dag. Voordat je in een vaas eindigt”

Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover uit Amsterdam heeft als campagneboodschap; ‘omarming van het leven’. Het idee is om middels stripfiguur ‘Kleine Hein” (de personificatie van de dood), even een moment van reflectie te bieden in het snelle stadsleven. De campagne is zeer toegankelijk, speels en creatief opgezet middels verschillende posters met teksten als:
–      Pluk de dag. Voordat je in een vaas eindigt
–      Meer cake en taart vóór de uitvaart
–      Het was een fijn mens. Nu zand erover

De boodschap is geschikt voor jong en oud, ingestoken met een sterk campagnebeeld en opvallende teksten, wat voor ons de reden is hen tot winnaar van onze prijs uit te roepen. Voor de duur van 1 jaar zal Museum Tot Zover met de campagne ’Pluk de dag’ te zien zijn in het buitenreclamenetwerk van Centercom. Van harte gefeliciteerd met het Centercom Subsidiefonds!

Naast de cheque van €50.000,- voor Museum Tot Zover zijn er ook vier cheques uitgereikt aan Stichting Rock ‘n Roll Highschool live, MU Artspace, Panorama Mesdag en Liniebreed Ondernemen. Deze partijen mochten allemaal een cheque t.w.v €2.500,- in ontvangst nemen, dit bedrag kunnen ze inzetten voor een stopper-campagne bij Centercom. 

Centercom heeft het Centercom Subsidie Fonds is in het leven geroepen om de culturele sector een nog warmer hart toe te dragen. Met dit fonds worden gelden beschikbaar gesteld voor een landelijke buitenreclamecampagne voor de duur van 1jaar t.w.v. € 50.000,- in het netwerk van Centercom Buitenreclame.

Share this Post