/ december 14, 2018/ Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

Het wordt steeds kouder en de dagen worden korter. Kerstbomen vinden hun plekje in een gezellige huiskamer en op straat verschijnen elke dag meer lampjes. Kerst komt dichterbij en december zit boordevol met leuke activiteiten. Wij delen graag vijf leuke, winterse, activiteiten uit het Centercom netwerk.


Sprookjes van de Haar

Het is alweer de achtste editie dat Kasteel De Haar met kerst omgetoverd wordt tot een sprookjes festijn. Dit jaar wordt het eeuwenoude sprookje ‘Hans & Grietje’ van Gebr. Grimm bewerkt tot een avonturenbelevenis voor de hele familie. De show inclusief bezoek aan het kasteel, speurtocht en voorstelling duurt 2 uur. Zing mee met de personages en verwacht theatraal en vocaal vuurwerk!

Kasteellaan 1, Haarzuilens
www.kasteeldehaar.nl


Wintercircus Sijm

Wintercircus Sijm in Heerhugowaard gaat voor het ultieme kerstgevoel. Je wordt voorafgaand aan het circus ontvangen door de kerstman, er zijn winterse versnaperingen te koop en er is een echte kerststal. De show van het circus wordt volledig in winterse sferen ondergedompeld en bevat maar liefst twaalf nieuwe acts vol kostuums, glitters en veren. De show is voor jong en oud een geweldige kerstervaring. Het circus is actief van 22 december t/m 5 januari en kaarten zijn nog steeds te koopWintercircus Sijm
Strand van Luna te Heerhugowaard
www.circussijm.nl


Winterparade

Theater, muziek, diner en dans. Winterparade heeft het allemaal. Aan een 120 meter lange tafel ontstaat er een spektakel met een veelzijdig programma van o.a. CLUB GEWALT. Ondertussen verfilmen jij en je tafelgenoten een bekend kerstverhaal en klimmen de koks en serveersters op tafel om jou van heerlijk eten te voorzien. Yorick Heerkens en Terts Brinkhoff leiden het koor dat zal bestaan uit alle bezoekers. Een festijn dat zal eindigen in een silent disco, met een dansje op tafel.

Zuiderkerk, Amsterdam
Grote of St. Bavokerk, Haarlem
Verschillende tijden beschikbaar
www.winterparade.nl


The Last Christmas

Stel je voor dat Sinterklaas is afgeschaft, de Paashaas het haasje is en kerstmis ten strengste verboden is. We moeten er niet aan denken, maar in de nieuwe voorstelling ‘The Last Christmas’ is het werkelijkheid. 5 dames, de rebellen, zij die het kerstfeest eren, wagen een poging om het kerstfeest nieuw leven in te blazen. De show ‘The Last Christmas’ is onderdeel van het Amsterdams Kleinkunst Festival en te zien in Theater Bellevue.

Leidsekade 90, Amsterdam
www.theaterbellevue.nl


Foute Kerstparty XXL Indoor

Vrijdag 21 december veranderd Silverdome in een foute droom. Een grote kroeg met de gekste artiesten, foute hitjes en een te gek kerstthema. Verwacht 100% gezelligheid en meters bier, het wordt een FOUT spektakel tijdens de Foute Kerstparty XXL Indoor.

Van der Hagenstraat 20, Zoetermeer
www.timelessevents.nl/tickets.

Share this Post