SmartScreens

Centercom LIVE! is het digitale supermarkten netwerk van Centercom. Onderzoek wijst uit dat 70% van de consumenten de beslissing maakt op het aankoopmoment. Met de SmartScreens van Centercom bereik je én beïnvloed je miljoenen boodschappers op het Point-Of-Sale. 

  • Bewegend beeld trekt de aandacht. Een digitale campagne trekt meer en sneller de aandacht dan een statische campagne.
  • Snel inzetbaar. Uw campagne kan direct worden aangepast. Hierdoor kunt u inhaken op actualiteiten of een verandering van situatie.
  • Flexibele planning. Wilt u een dagdeel, een week, alleen in het weekend of juist alleen doordeweeks zichtbaar zijn?
  • Zet meerdere uitingen in. Zo kunt u bijvoorbeeld uw nieuwste product in alle kleuren of smaken laten zien.
  • Adverteren op het Point-of-Sale. De SmartScreens van Centercom zijn geplaatst op het Point-of-Sale, daar waar de consument de keuze maakt.

Dankzij de 4.000 posters én de duizenden keren dat onze uiting op jullie digitale schermen is getoond, hebben we dit jaar alle records verbroken. Het heeft ons enorm geholpen in de omvang van World Cleanup Day dit jaar heeft gekregen. Meer dan 15.000 mensen hebben we in actie laten komen, bijna 1.400 unieke opruimacties zijn geregistreerd en bijna 78.000 afvalitems zijn door alle deelnemers vastgelegd in Litterati. Dit is echt veel meer dan we hadden durven dromen! En zonder jullie bijdrage was dat echt niet gelukt.

Robert Möhring
Plastic Soup Foundation