A0 Reclameborden Haaksbergen

Een twee- of driezijdig reclamebord aan een lantaarnpaal is de ideale vorm van buitenreclame!

Snel naar

De A0 Reclameborden in Haaksbergen

Een A0 Reclamebord langs de weg, vaak bevestigd aan een lantaarnpaal, heeft respectievelijk 2 of 3 zijden. De meerdere zijden zorgen ervoor dat het bord goed zichtbaar is voor iedereen, ongeacht de richting.

Reclameborden langs de weg

Deze niet te mis­sen reclamebor­den hangen op prominente posi­ties en zijn beves­tigd aan lantaarnpalen. De routes zijn zorgvuldig uitgestip­peld langs belan­grijke in– en uit­val­sw­egen. Terug naar het volledige productaanbod in Haaksbergen.

Seriegroottes: 6 (abonnement), 10 en 11 objecten | Startdag: maandag

Culturele campagne

Onder deze categorie vallen lokale niet commerciële campagnes. Op deze groep is een voorrangsregel van toepassing gedurende 8 weken, neem voor meer informatie contact op met de desbetreffende accountmanager. Ga verder als dit op uw bedrijf van toepassing is.

BEKIJK TARIEVEN

Culturele campagne

Het onderstaande tarief is opgesteld door de gemeente Haaksbergen.

  • Weektarief per object€ 17,49

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Soms kunnen er meerdere tarieven zijn per gemeente, deze zijn afhankelijk van de bestek regels in de desbetreffende gemeente. Bedragen betreffen weektarieven. Het tarief is exclusief productiekosten en exclusief 21% BTW. Pakketten kunnen afwijken van werkelijk bereik en locaties i.v.m. wijzigingen in netwerk. Raadpleeg uw contactpersoon voor het juiste tarief.

Reguliere campagne

Onder deze categorie vallen alle overige bedrijven. Ga verder als dit op uw bedrijf van toepassing is.

BEKIJK TARIEVEN

Reguliere campagne

Het onderstaande tarief is opgesteld door de gemeente Haaksbergen.

  • Weektarief per object€ 27,05

De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen. Bedragen betreffen weektarieven. Het tarief is exclusief productiekosten en exclusief 21% BTW. Pakketten kunnen afwijken van werkelijk bereik en locaties i.v.m. wijzigingen in netwerk.

* Via direct boeken ziet u slechts een deel van het volledige aanbod. Vraag een offerte aan voor alle mogelijkheden. *

Advies nodig over onze A0 Reclameborden?

Arjan Bloem

Accountmanager

Voorbeeldserie in Haaksbergen

A0 Reclameborden worden in vaste series aangeboden en zijn per week inzetbaar. Deze series worden continue geoptimaliseerd om te zorgen voor een groot bereik en hoge dekking.

TARIEVEN
Klik om de kaart te gebruiken

AANLEVERSPECIFICATIES (8.1MB)

Download hier de aanleverspecificaties en Adobe werkbestanden.

Downloaden