/ september 15, 2020/ Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

De tijd dat een knappe kop voldoende was is voorbij. Met modellen die letterlijk en figuurlijk meer bereik hebben, zet The Fashion Composers Agency een nieuwe standaard met behulp van een reclamezuil in Amsterdam.

Door het grote formaat valt een reclamezuil enorm op in het straatbeeld. De Zuilen staan op verschillende locaties in Ams­ter­dam, zoals het Lei­d­se­plein, de Keiz­ers­gracht en het Cen­traal Sta­tion. Advert­eren op een reclamezuil is dé manier om iets unieks te doen. Naast Amsterdam zijn er ook zuilen beschikbaar in Haarlem, Den Haag en Rotterdam.

Zie ook: Alle reclamezuilen in Amsterdam

Huidig en voormalig ballerina bij Het Nationale Ballet Hannah de Klein en Pascalle Paerel lanceerden in 2019 hun modellenbureau voor professionele dansers. Door hen een ander podium te bieden tillen ze poseren naar een heel nieuw niveau. Of zoals ze het zelf zeggen: Stop posing, start composing.

‘Door de samenwerking met Centercom kan paaldansen nu ook aan het rijtje toegevoegd worden

‘De dansers in onze agency zijn gegarandeerd van het hoogste kaliber. Ze staan aan de top van het ballet, moderne dans, en hip-hop. En door de samenwerking met Centercom kan paaldansen nu ook aan het rijtje toegevoegd worden.’ lacht co-founder Hannah de Klein.

Pascalle Paerel voegt daaraan toe: ‘Wij gaan verder dan de traditionele modellering- en schoonheidsnormen. Onze droom is om uiteindelijk een internationaal agentschap te zijn en op meerdere plekken in de wereld dansers te vertegenwoordigen, met de nadruk op gevoel voor kunst en uniciteit.’

Share this Post