WAAROM EEN ARTSCREEN?

Een scherm is maar een scherm. Belangrijker is: wat staat er op? Het moet de mensen vermaken, het moet leuk en inspirerend zijn om er naar te kijken, aantrekkelijk zijn, niet vervelen, maar zich ook niet opdringen. Als je dan toch even staat te wachten, dan moet het wel leuk zijn!

Op het scherm draaien altijd minimaal 3 verschillende werken van nieuwe, aankomende kunstenaars. Daarnaast zijn er natuurlijk de plaatsgebonden cultuuruitingen van bijvoorbeeld theaters, films of galeries. Bovendien kan ook uw eigen content op het scherm verschijnen. Op ieder scherm krijgt de locatie zelf twee posities, hier kunt u de openingstijden van de locatie, het weekmenu of een aankondiging van een evenement laten zien.

Samengevat: De ArtScreens zijn tof om naar te kijken, dragen bij aan de sfeer en versterken de relatie met de klanten. Word onderdeel van een trendy netwerk van beeldende cultuur.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de ArtScreens, wilt u extra informatie, of zou u graag een Artscreen in uw locatie laten plaatsen, neem dan contact op met Centercom via 0800-024 24 10. Zij geeft antwoord op al uw vragen.

Heeft u een storing op uw scherm? Stuur een mail naar: storing@centercom.nl