Een jong en enthousiast team

Centercom is ruim 20 jaar actief als buitenreclame-exploitant. Onze reclameobjecten vormen tezamen een groot landelijk gespreid medianetwerk. Met dit netwerk biedt Centercom adverteerders de kans om direct met hun doelgroep te communiceren. 

In 2010 heeft Centercom Bizon Buitenreclame overgenomen. Hiermee werden wij direct marktleider op het gebied van A0-affichage. Met ruim 40.000 A0-vlakken in Nederland bedienen wij zowel (inter)nationale merken als landelijke én lokale culturele instellingen van succesvolle buitenreclamecampagnes.

Op ons hoofdkantoor in Amstelveen werken ruim 40 enthousiaste mensen. Wij hebben een jong en enthousiast team en zijn geen onderdeel van een multinational. Hierdoor kun je rekenen op een persoonlijke– en flexibele aanpak en uitmuntende service!

Vacatures

Cen­ter­com is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en is op zoek naar nieuwe collega’s die ons team op korte ter­mijn willen komen ver­sterken. Kijk hier voor onze vacatures.

Partners

Buitenreclame

Al sinds jaar en dag werkt Centercom samen met diverse partijen om te komen tot een kwalitatief netwerk van buitenreclame.

Supermarkten

Jaren geleden is Centercom begonnen met het plaatsen van posterscrollers en Floorboards in supermarkten. In 2018 hebben wij ons volledige netwerk gedigitaliseerd.

Artscreens

Een scherm is maar een scherm. Belangrijker is: wat staat er op? Het moet de mensen vermaken, het moet leuk en inspirerend zijn om er naar te kijken, aantrekkelijk zijn, niet vervelen, maar zich ook niet opdringen. Als je dan toch even staat te wachten, dan moet het wel leuk zijn!