/ september 11, 2019/ Algemeen, Algemeen, Artscreens, Buitenreclame, Concessie, Nieuws, Research, Supermarkten

Onze sales support medewerkers ondersteunen onze accountmanagers met een tal van werkzaamheden. Voor klanten zijn zij vaak het aanspreekpunt. Zij zorgen onder andere voor voorstellen/offertes, het verzamelen en bestellen van drukwerk en after-sales. Leonie Zoet is onderdeel van het sales support team bij Centercom. Wij stelden haar een paar vragen over haar functie als sales support medewerker.

Hey Leonie, kan je jezelf in het kort voorstellen? 
Hoi, Leonie is de naam! Ik ben 27 jaartjes jong, woon in Amsterdam en werkzaam als sales support bij Centercom.  

Het sales support team krijgt dagelijks een variatie aan telefoontjes binnen. Wat zijn de meest voorkomende telefoontjes? 
Hmm, er is niet een meest voorkomende vraag. Dat maakt dit werk ook zo leuk! Elke dag is anders.  

Wat is de gekste vraag die je wel eens hebt gehad?
Gekke vragen bestaan niet, hoor. Voor mensen die niet of nauwelijks met ons te maken hebben is het vaak lastig een voorstelling te maken van onze werkzaamheden. Ik hoor graag zoveel mogelijk van de klanten zodat ik bepaalde onzekerheden weg kan nemen. 
Ik vind het wel heel erg leuk als er wordt gebeld voor een textielbak die overloopt; ‘’Willen jullie wel even opschieten, want zo heeft nog niemand er wat aan!’’ Onze Frames hangen op veel van deze bakken en i.v.m. de Frames staat het telefoonnummer van Centercom op de bakken vermeld. Die verwarring is af en toe wel grappig!  

Het bestellen en controleren van posters is 1 van de vele bezigheden van het sales support team. Hebben jullie nog poster-tips voor de lezers?
Zeker! Bedenk van tevoren goed wat de boodschap is die je wilt overbrengen. Zorg vooral dat je poster lekker opvalt doormiddel van beknopte tekst en het gebruik van de juiste kleuren. Mocht hierover twijfel zijn dan, hebben wij een superfijn marketing team die graag met je meedenken. Ook is het fijn voortijdig het ontwerp af te hebben zodat er eventueel nog ruimte is voor een last-minute aanpassing.   

Wat is een campagne die je leuk vond en je goed bij is gebleven?
Oe, goede vraag! Ik vind het altijd wel tof om een Specialzuil campagne uiteindelijk in het echt te zien in Amsterdam. Daar woon ik zelf ook en dat geeft toch wel een trots gevoel!  

Het sales support team ziet veel posters voorbijkomen. Zie je wel eens aanbiedingen/evenementen/aankondigingen voorbijkomen waar je zelf gebruikt van maakt? 
Jazeker! Nu hangt er een campagne van Anastasia de Musical en dan word ik eraan herinnert dat ik de kaartjes snel moet gaan aanschaffen.

Als sales support medewerker wordt je gekoppeld aan een aantal accountmanagers. Heb je met deze collega’s nog typische ‘onder onsjes’?
Haha! Leuke vraag en ja ik zit wel met ontzettend fijne en lieve collega’s aan een blok. Regelmatig liggen we slap van het lachen over de meest onnozele dingen en dat moet af en toe natuurlijk ook kunnen! 

Share this Post