/ juli 17, 2019/ Algemeen, Artscreens, Buitenreclame, Concessie, Nieuws, Research, Supermarkten

Om het sales team van Centercom zo goed mogelijk te helpen, heeft Centercom een marketing, communicatie en vormgeving team dat de sales afdeling ondersteunt waar nodig. Dit team is onlangs uitgebreid met de kennis en vaardigheden van Baukje van der Werf. We stelden haar een aantal vragen over haar intrede bij Centercom. 

Hallo Baukje, sinds juni versterk je het marketingteam van Centercom. Wat zijn je eerste bevindingen?
Heel goed. De sector is heel anders dan wat ik hiervoor heb gedaan. Dus het is een leuke uitdaging om mijn denkwijzen betreffende marketing opnieuw uit te vinden.

Kan je ons vertellen wat je hiervoor hebt gedaan?
Hiervoor heb ik de marketing voor verschillende podia gedaan. Ik heb een jaar bij Podium de Flux in Zaandam gezeten voor mijn afstudeerstage en werkervaring. Vervolgens ben ik een jaar aan de slag gegaan bij Podium de Meester in Almere. Bij beide bedrijven ben ik in aanraking gekomen met Centercom door het inzetten van A0-campagnes. Bij de Meester hangen ook 2 ArtScreens van Centercom.

Wat sprak je aan in de functiebeschrijving?
De combinatie van marketing en vormgeving. Voor beide heb ik een opleiding gevolgd en ze vullen elkaar goed aan. Bij Centercom kan ik ze allebei uitvoeren en je kan je plannen van A tot Z uitvoeren.

Je wisselt van de culturele sector naar de commerciële sector, wat vind je de grootste verandering?
Voor mij is de grootste verandering de doelgroep. Bij de podia zijn de doelgroepen heel anders dan bij Centercom. Hierdoor moet je je denkwijzen heel erg aanpassen omdat deze doelgroep anders benaderd moet worden. Dit triggert je wel om nog creatiever te denken.

Met welke projecten is de marketingafdeling van Centercom bezig? 
Binnenkort komen de nieuwe brochures uit. Mijn collega Ilse en ik zijn er druk mee bezig om hier een mooi eindproduct van te maken. Dan heeft het salesteam weer een tool om het netwerk op een mooie manier aan te bieden. Daarnaast gaat binnenkort het Centercom Subsidiefonds weer van start!

Waar word je enthousiast van of waar kijk je naar uit de komende periode?
Af en toe moeten er ook posters voor bedrijven ontworpen worden. Als deze dan in het Buitenreclamenetwerk komen te hangen, geeft het altijd een kick om deze te zien. Ik kijk er naar uit om dat uiteindelijk eens te zien.

Vragen voor de marketing, communicatie en vormgeving afdeling van Centercom? Neem dan contact op via Marketing@centercom.nl.

Share this Post