/ november 27, 2018/ Algemeen, Buitenreclame, Nieuws

Vandaag is het de Dag van de Duurzaamheid. Het is de 10e editie waarin Nederland even extra laat zien dat duurzaamheid enorm belangrijk is. Op deze dag worden er door het hele land verschillende activiteiten georganiseerd om duurzaamheid onder de aandacht te brengen.

Ook Centercom vindt duurzaamheid enorm belangrijk. Onze Specialzuilen, Frames, 2-Signs, Driehoeksborden, ArtScreens en SmartScreens staan en hangen door heel Nederland. De locaties hiervan wisselen van tijd tot tijd en ons materiaal wisselt mee. Om duurzaam met onze materialen om te gaan, hanteert Centercom de Cradle-to-Cradle methode.

Met de Cradle-to-Cradle methode handelen we volgens het volgende uitgangspunt: ontwerpen en ontwikkelen van producten en diensten op basis van veilig en volledig her te gebruiken grondstoffen. Dit uitgangspunt is het begin van een eindeloze keten waarin we producten ontwerpen en produceren waarvan we zeker weten dat ze uiteindelijk weer nieuwe producten opleveren of worden teruggegeven aan biologische of technische kringlopen. Bekijk hier de volledige uitleg over de Cradle-to-Cradle methode van het Citaverde College.

Steun aan een duurzaam Nederland
Naast de Cradle-to-Cradle methode stelt Centercom verschillende advertentieweken beschikbaar voor goede doelen en maatschappelijk verantwoorde ondernemingen.

Share this Post