/ januari 7, 2019/ Buitenreclame, Concessie, Nieuws

Vanaf nu ook commerciële buitenreclame mogelijk in Eindhoven

Na de recente aanbesteding blijft Centercom Buitenreclame dé buitenreclame exploitant in Eindhoven op gebied van A0-reclame.

Eindhoven blijft hierdoor onderdeel van het landelijke Buitenreclamenetwerk van Centercom met als groot verschil; vanaf heden mogen er, naast culturele campagnes, ook commerciële campagnes uitgevoerd worden. 

Culturele instellingen en evenementenorganisaties kregen de afgelopen jaren al de mogelijkheid om campagnes in te zetten, maar ook (lokale) ondernemers, fabrikanten en mediabureaus kunnen vanaf nu hun slag slaan.

Centercom is blij met deze impactvolle verandering en met het behouden van de gemeente Eindhoven, als vijfde grootste stad van Nederland, in haar Buitenreclamenetwerk. 

Centercom Buitenreclame is de grootste aanbieder van A0-reclame op Driehoeksborden, 2-Signs en Frames. De (maatwerk) pakketten van Centercom leveren een hoog bereik en een goede spreiding in meer dan 70 gemeenten.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Junin Boerma via 020 – 460 90 85 of een e-mail sturen naar Junin@centercom.nl. Voor meer informatie kijk ook op: www.centercom.nl.

Share this Post