ZICHTBAAR TIJDENS EEN EVENEMENT

Nederland organiseert jaarlijks veel evenementen. Nederland is vaak gastland van deze (internationale) evenementen en vinden plaats in verschillende steden of in meerdere steden tegelijk. De evenementen trekken een groot (internationaal) publiek, wat de omgeving een ultieme plek maakt voor reclame. Met ons grote Buitenreclamenetwerk, creëert Centercom zichtbaarheid bij (internationale) evenementen.

Centercom heeft het grootste A0 Buitenreclamenetwerk, verspreid over Nederland. Bijvoorbeeld in grote gemeenten als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven. Daarnaast is Centercom volop in ontwikkeling omtrent digital out of home en daarom bieden we ook een variatie aan digitale reclame mogelijkheden aan. Speciaal voor evenementen met een groot (internationaal) publiek heeft Centercom kant-en-klare pakketten samengesteld die garant staan voor veel bereik.

Centercom creëert zichtbaarheid bij (internationale) evenementen.

Formule 1 A0-pakket

Na 35 jaar wachten is er in 2020 weer een Formule 1 Grand Prix op het historische circuit van Zandvoort! Naar verwachting trekt de Nederlandse Grand Prix, in drie dagen, meer dan 200.000 bezoekers aan. Hét ultieme moment om uw product, merk of organisatie te laten zien via het Buitenreclamenetwerk van Centercom. 

Het Formule 1 A0-pakket is beschikbaar in een grote en kleine variant en bestaat uit een variatie aan reclameobjecten van A0-formaat op passende locaties.

Meer informatie? Vul dan het formulier voor contact met één van onze accountmanagers.

  Formule 1 A0-pakketEurovisie pakket

  Centercom creëert zichtbaarheid bij (internationale) evenementen.

  Eurovisie pakket

  Na 44 jaar is het Nederland gelukt en hebben we het Eurovisie Songfestival gewonnen! Nederland wordt hierdoor automatisch gastland voor het grote muziekfestival in 2020. Een enorme stroom aan (internationaal) publiek, met een interesse in muziek en cultuur, zal zich een week lang verzamelen in Nederland, met als hoofdlocatie, Rotterdam.

  Het Eurovisie pakket is beschikbaar in een grote en kleine variant en bestaat uit een variatie aan statische en digitale reclameobjecten.

  Meer informatie? Vul dan het formulier voor contact met één van onze accountmanagers.