/ juni 11, 2019/ Algemeen, Buitenreclame, Concessie, Nieuws

Het netwerk van Centercom groeit en met trots kunnen we zeggen dat Dinkelland, Tubbergen en Rucphen zijn toegevoegd aan het Concessienetwerk van Centercom. In Roosendaal en Breda worden A0-Frames toegevoegd aan het Buitenreclamenetwerk.

In Twente wordt de positie van Centercom versterkt door de toevoeging van de gemeente Dinkelland en de gemeente Tubbergen. Beide gemeenten worden voorzien van series 2-Sign borden op high-traffic locaties. De gemeenten sluiten mooi aan bij de gemeenten Hengelo, Borne, Enschede en Rijssen-Holten uit het huidige Buitenreclamenetwerk.

In het zuiden van Nederland is gemeente Rucphen de nieuwkomer in het concessienetwerk. Rucphen wordt voorzien van meerdere series 2-Signs verspreid door de gemeente. Een campagne in gemeente Rucphen en omliggende gemeente Etten-Leur, Bergen op Zoom en Breda, zorgt voor goede zichtbaarheid in West-Brabant.

Gemeente Roosendaal wordt uitgebreid met verschillende series A0-Frames en Breda krijgt 10 extra 2-Signs.

Let op: In verband met verschillende startdata van de gemeenten, zijn de objecten niet direct beschikbaar. Neem voor exacte boekingsmogelijkheden contact op met een accountmanager.

Share this Post