Home Blogs Win 1 jaar buitenreclame!

Win 1 jaar buitenreclame!

19 oktober 2020

Maak kans op 1 jaar buitenreclame via ons subsidiefonds!

Ook dit jaar stelt Centercom een buitenreclame pakket beschikbaar voor de culturele sector. We hebben de spelregels iets aangepast om ervoor te zorgen dat we iedereen nóg beter van dienst kunnen zijn.

Het Subsidiefonds bestaat dit jaar uit een buitenreclame campagne ter waarde van maar liefst € 50.000! Er kan kans worden gemaakt op een landelijke, regionale of digitale campagne.

De 3 buitenreclame categorieën:

  • Landelijk: 
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar door heel Nederland op het A0-Buitenreclamenetwerk van Centercom. Een goede kans om de naamsbekendheid van jouw organisatie uit te breiden onder de Nederlandse bevolking.
  • Regionaal:
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar op het A0-Buitenreclamenetwerk van Centercom in de regio van de gewonnen organisatie. Met deze prijs geven wij ook kleinere organisaties een kans om Het Centercom Subsidiefonds te winnen.
  • Digitaal:
    Jouw campagne is een jaar lang (flexibel) zichtbaar door heel Nederland in het Horecanetwerk van Centercom. Het Horecanetwerk bestaat uit digitale schermen, die hangen in culturele hotspots.  De kans om een bewegende stoppercampagne te winnen en de direct de culturele sector te bereiken.

Doe ook mee!

Aanspraak maken op dit fantastische fonds? Schrijf dan een creatief (outdoor) communicatieplan voor jouw culturele instelling waarmee je ons gaat overtuigen. De opdracht dient voor vrijdag 6 november 2020, 12:00 uur ingeleverd te worden via een e-mail naar marketing@centercom.nl o.v.v. Het Centercom Subsidiefonds en de categorie waarin je mee wilt doen. Wil je met je plan mee doen in meerdere categorieën? Vermeld dit dan duidelijk bij het insturen van je plan!

Bekijk hieronder de complete opdracht en voorwaarden van het Centercom Subsidiefonds 2020! De uitreiking zal plaatsvinden op donderdag 26 november 2020.

Andere artikelen

Zomerdeal 3e week gratis!

2 juni 2022
Lees meer

Centercom wint opnieuw de concessie Eindhoven

13 december 2021
Lees meer

Centercom wint concessie Nijmegen

1 december 2021
Lees meer

Centercom behoudt concessie Leeuwarden

8 november 2021
Lees meer

De nieuwe webshop!

7 april 2021
Lees meer

Welkom op de nieuwe website!

15 december 2020
Lees meer

Winnaars Centercom Subsidiefonds 2020!

3 december 2020
Lees meer