Home Blogs AMBER Alerts op de schermen

AMBER Alerts op de schermen

18 maart 2021

AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts op schermen in alle grote Nederlandse supermarkten

Vanaf vandaag zullen AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts ook te zien zijn op meer dan 500 digitale schermen in de grootste supermarkten van Nederland. Dankzij een samenwerking met schermen-exploitant Centercom worden de klanten van o.a. JUMBO, Albert Heijn, PLUS, Coop en Spar gealarmeerd bij een urgente kindervermissing. Goed voor maar liefst vijf miljoen impressies per week.

383 steden in Nederland

De schermen van Centercom zijn te vinden in maar liefst 383 steden in Nederland. Naast schermen in supermarkten, beheert de organisatie ook verschillende screens in drukbezochte horecagelegenheden. Ook deze schermen zullen ingezet worden in de zoektocht naar vermiste kinderen in gevaar.

"Centercom is met haar digitale netwerken, in totaal ruim 750 locaties, de samenwerking aangegaan."

Junin Boerma | Directeur

Programmatic Digital Out of Home

“Centercom is met haar digitale netwerken in supermarkten en horecagelegenheden, in totaal ruim 750 locaties, de samenwerking aangegaan met AMBER Alerts”, zegt Junin Boerma, directeur van Centercom. “Nog nooit eerder is gerealiseerd dat deze samenwerking via Programmatic Digital Out of Home tot stand komt. Met behulp van Sage + Archer is het technisch mogelijk gemaakt dat AMBER Alerts via deze methode beschikking heeft over de digitale netwerken van Centercom. Op deze manier kan AMBER Alerts kortstondig inbreken op de geplande content voor een noodbericht. Uiteraard met als doel dat wanneer nodig AMBER Alerts nog effectiever, sneller en meer mensen kan bereiken als er een kind vermist wordt. Op deze manier wil Centercom graag bijdragen met de mogelijkheden die digitale buitenreclame biedt”

Benieuwd hoe jouw organisatie kan bijdragen? Kijk dan snel hier.

Andere artikelen

De nieuwe webshop!

7 april 2021
Lees meer

Welkom op de nieuwe website!

15 december 2020
Lees meer

Winnaars Centercom Subsidiefonds 2020!

3 december 2020
Lees meer

Inspireer en steun de plek waar alles nog draait!

26 november 2020
Lees meer

Win 1 jaar buitenreclame!

19 oktober 2020
Lees meer