Vacatures

 

Cen­ter­com is een buitenreclame exploitant actief in meer dan 100 gemeen­ten in Ned­er­land. Cen­ter­com BV is een medi­a­bedrijf met diverse netwerken in de buiten­reclame. Dit zijn onder andere een poster­netwerk in het straat­beeld (het voor­ma­lige Bizon Buiten­reclame), in winkel­cen­tra en in super­mark­ten door heel Ned­er­land. Deze netwerken richten zich op het bereiken, en het beïn­vloe­den van con­sumenten, bood­schap­pers & shop­pers. De reclamevlakken van Cen­ter­com bereiken weke­lijks miljoe­nen con­sumenten en staan opgesteld in winkel­cen­tra, super­mark­ten en op straat in de open­bare ruimte.

Cen­ter­com is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en is op zoek naar nieuwe collega’s die ons team op korte ter­mijn willen komen ver­sterken.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

- Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.) 
- Service Medewerker (36-40 uur p.w.) 
- Accountmanager Buitendienst CentercomLIVE (40 uur p.w.)
- Stagiair sales/marketing

 


 

Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.)

 

Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen mensen. Wegens uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een Accountmanager Binnendienst voor ons A0 posternetwerk op straat.

 

Het betreft zowel landelijke als regionale sales. Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vooral uitbouwen van je eigen klantenpakket. Je wordt geacht je proactief in te spannen voor het team en jouw rol daarbinnen, dit om de gestelde doelen op zowel individueel als collectief gebied te behalen. Zowel het veel en slim bellen van je klanten en leads, als het verzorgen van het aftersales traject en het zorgen voor repeated business wordt van je verwacht.Verantwoordelijkheden:

- Het behalen van gestelde omzetdoelstellingen door middel van telefonische verkoop;
- Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten telefonisch opbouwen en onderhouden. - Analyseren van de huidige markt: spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen;
- Doeltreffend acteren op commerciële mogelijkheden bij klanten;
- Je rapporteert aan de Sales Director.


Functie eisen:

- Commerciële gretige instelling met honger voor omzet;
- Communicatieve, ondernemende, enthousiasmerende en zelfstandige instelling;
- Taalkundig en cijfermatig sterk in woord en schrift;
- Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht;
- Actieve persoonlijkheid die zich verantwoordelijk voor zijn eigen handel voelt;
- Afgeronde MBO opleiding;
- Affiniteit met de Media;

Wij bieden:

Een fantastische leer/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Service Medewerker (36-40 uur p.w.)

 

Centercom is een mediabedrijf met diverse netwerken in de buitenreclame en actief in meer dan 100 gemeentes in Nederland. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers en shoppers. De reclamevlakken van Cen­ter­com bereiken weke­lijks miljoe­nen con­sumenten en staan opgesteld in super­mark­ten en op straat in de open­bare ruimte.


Centercom is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en voor ons buitenreclame netwerk zijn wij op zoek naar een collega die ons team op korte termijn willen komen versterken.


Verantwoordelijkheden:

- Plaatsen van Displays; 
- Onderhouden van displays (schoonmaken, reparaties en schilderwerkzaamheden);
- Inspecties van het netwerk; 

 

Functie eisen:

- In het bezit van een rijbewijs (ervaring met het besturen van een kleine bestelauto met veiligheidssignalering is een pré)
- Handig met een iPad/computer is pré
- Zelfstandig kunnen werken
- Woonachtig in de randstad

Wij bieden:

Een fantastische leer/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Heb je interesse in deze functie? Je kunt eventuele vragen of je sollicitatiebrief met cv sturen naar Hans Moerkerk - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Uitdagende commerciele stage in de media


Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.


We zijn op zoek naar stagiair(e)s die voor de duur van minimaal 20 weken 5 maanden (fulltime) bij ons willen meewerken. Wil je eerder starten met je stage, dan is dat zeker bespreekbaar.Tijdens deze commerciële stage ben je zowel werkzaam op de sales- als op de marketing afdeling van Centercom. Je maakt dus kennis met sales gerelateerde werkzaamheden, maar ook met de werkzaamheden van een marketing afdeling.


Verantwoordelijkheden:
- Beheer en verspreiding van de bewijsfotografie-database;
- Operationele ondersteuning van de salesafdeling;
- Notuleren bij de salesmeeting;
- Operationele ondersteuning van het marketingteam;
- Online en offline marketingcommunicatie;
- Ondersteunen bij de ontwikkeling van salesmaterialen;
- Voorbereiden van beurzen.


Functie/Profiel eisen:
- Je volgt bij voorkeur een HBO opleiding, richting Commerciële Economie;
- Je hebt affiniteit met media;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
- Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;
- Kennis van Indesign/Photoshop is een pré.


Centercom biedt:
Een fantastische leer-/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Voor vragen en sollicitaties m.b.t. deze stageplek kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION