Vacatures

 

Cen­ter­com is een buitenreclame exploitant actief in meer dan 100 gemeen­ten in Ned­er­land. Cen­ter­com BV is een medi­a­bedrijf met diverse netwerken in de buiten­reclame. Dit zijn onder andere een poster­netwerk in het straat­beeld (het voor­ma­lige Bizon Buiten­reclame), in winkel­cen­tra en in super­mark­ten door heel Ned­er­land. Deze netwerken richten zich op het bereiken, en het beïn­vloe­den van con­sumenten, bood­schap­pers & shop­pers. De reclamevlakken van Cen­ter­com bereiken weke­lijks miljoe­nen con­sumenten en staan opgesteld in winkel­cen­tra, super­mark­ten en op straat in de open­bare ruimte.

Cen­ter­com is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf en is op zoek naar nieuwe collega’s die ons team op korte ter­mijn willen komen ver­sterken.

Momenteel zijn wij op zoek naar:

- Sales Manager (40 uur p.w.)
- Concessiemanager Digital ArtScreens Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.)
- Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.) 
- Stagiair sales/marketing

 


 

Sales Manager (40 uur p.w.)

 

Centercom BV exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in supermarkten, op straat in de openbare ruimte en in horecagelegenheden bij culturele hotspots.

Klantgerichtheid staat bij Centercom centraal. Korte lijnen, een informele werksfeer, no nonsens, zelfstandigheid, een mooie balans tussen hard werken en plezier, teamspirit en gezelligheid typeren dit bedrijf. Sales binnen deze organisatie kenmerkt zich door het aangaan van lange termijn relaties; geen hit-and-run mentaliteit.

De functie:

Je werkt vooral vanuit het kantoor in Amstelveen. Samen met de directeur bepaal je de nieuwe salesdoelstellingen en werk je nauw samen met jouw team om deze doelstellingen te bereiken.

Je zorgt als Sales Manager voor een positieve en energieke werksfeer teneinde targets en doelstellingen te behalen. Je geeft leiding aan en coacht het team van ruim 25 sales medewerkers. Daarnaast onderhoud je ook contacten met een aantal externe partijen. In jouw rol als Sales Manager rapporteer je direct aan de directeur. Het team bestaat uit Accountmanagers buitendienst (regionale en nationale sales) en een commerciële afdeling sales support. Het is een enthousiast, gedreven, betrokken en hecht team. Het salesteam heeft een HBO werk- en denkniveau met gemiddeld 5 jaar werkervaring. Je ondersteunt hen door ze te laten ontwikkelen, afspraken bij klanten bij te wonen en bent hun sparringpartner.

Omdat de branche het vraagt, zal jij op details sturen. Je bent geheel op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen binnen het team, de afgestemde marges en contracten met de diverse accounts. Je stuurt bij waar nodig. Ook zie jij commerciële kansen en weet jij deze om te zetten in succesvolle resultaten. Verlofadministratie, ziekmeldingen en andere administratieve werkzaamheden vormen ook (een klein) onderdeel van jouw functie. Kortom een verantwoordelijke rol waarbij jij in de lead bent!

Jouw profiel:

Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in de aansturing van Accountmanagers (buitendienst en/of binnendienst). Het coachen en laten ontwikkelen van jouw sales collega’s geeft je voldoening. Met veel plezier geef jij jouw ervaringen en expertise in sales over aan jouw team. Daarbij ben je inventief en houd je voor ogen dat iedereen op een andere wijze gemotiveerd is. Tegelijkertijd ben jij degene die de lijnen uitzet en ze ook bewaakt. Je hebt oog voor het hechte teamgevoel, omdat er naast individuele doelstelling ook gezamenlijke doelstellingen behaald moeten worden.

Het bedrijf biedt:

Een prettige werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cul­tuur is pro­fes­sioneel, gezel­lig en onderne­mend waarbin­nen aan­dacht wordt besteed aan getoonde ini­ti­atieven. Cen­ter­com is een bedrijf in beweg­ing, waar veel gebeurt en mooie resul­taten behaald wor­den. Echte team­play­ers zullen zich snel thuis voe­len. Wij bieden een verantwoordelijke rol als Sales Manager met veel ruimte voor eigen invulling, waarbij jij jouw coachkwaliteiten optimaal kan inzetten! Eerlijkheid, directheid en zelfstandigheid heeft de organisatie hoog in het vaandel staan. Er wordt een passend salaris geboden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto en een mooie bonusregeling.

Kortom; heb je een aantal jaren leiding gegeven aan een klein sales team? Zit je vol met energie en ambitie en ben je toe aan een volgende stap? Dan ben jij wellicht onze Sales Manager!

Interesse? 

Stuur je motivatie met CV naar Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Concessiemanager Digital ArtScreens Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.)

 

Centercom BV exploiteert diverse landelijke media-netwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in supermarkten, op straat in de openbare ruimte en in horecagelegenheden bij culturele hotspots.

Per 1 januari 2018 hebben wij een bestaand netwerk toegevoegd aan ons portfolio, bestaande uit digitale schermen in horecagelegenheden in verschillende grote steden in Nederland. Dit digitale indoor netwerk is meteen het neusje van de zalm in haar soort!

Voor het Digital ArtScreens netwerk zijn wij op zoek naar een concessiemanager, die bij voorkeur een gedegen netwerk heeft opgebouwd binnen de horeca en/of de culturele branche.

Als concessiemanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het Digital ArtScreens netwerk, waar binnen je een proactieve rol vervult. Onze ambities zijn niet alleen bestaande relaties aan te halen en nieuw leven in te blazen, maar ook om te groeien in het aantal locaties. Hierbij is het bemachtigen van een mooie positie binnen de locaties een belangrijke doelstelling.

Zowel het bezoeken en onderhouden van de bestaande locaties als het werven van nieuwe locaties zal tot het takenpakket behoren.


Verantwoordelijkheden:

- Het behalen van gestelde doelen;
- Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële locaties opbouwen en  
  onderhouden (zowel telefonisch als bezoeken);
- Analyseren van het huidige netwerk: kwaliteit, wensen en ontwikkelingen van locaties;
- Doeltreffend acteren op mogelijkheden om het netwerk uit te bereiden/te optimaliseren;
- Rapporteren aan de directie, inclusief overleg over markt- en productontwikkelingen.


Functie eisen:

- Commercieel track-record van 2 à 3 jaar, relevante ervaring in relatiebeheer is een vereiste;
- Communicatieve, ondernemende, inspirerende, enthousiasmerende gesprekspartner;
- Taalkundig en cijfermatig sterk;
- Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht;
- Creatief, open-minded attitude, "can-do" mentaliteit;
- Outdoor advertising ervaring is een pré;
- Contacten in de horeca en/of de culturele sector is een pré.

Wij bieden:

Een prettige werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging, waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 


 

Accountmanager Binnendienst Centercom Buitenreclame (40 uur p.w.)

 

Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen mensen. Wegens uitbreiding van ons salesteam zijn we op zoek naar een Accountmanager Binnendienst voor ons A0 posternetwerk op straat.

 

Het betreft zowel landelijke als regionale sales. Als Accountmanager Binnendienst ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vooral uitbouwen van je eigen klantenpakket. Je wordt geacht je proactief in te spannen voor het team en jouw rol daarbinnen, dit om de gestelde doelen op zowel individueel als collectief gebied te behalen. Zowel het veel en slim bellen van je klanten en leads, als het verzorgen van het aftersales traject en het zorgen voor repeated business wordt van je verwacht.


Verantwoordelijkheden:

- Het behalen van gestelde omzetdoelstellingen door middel van telefonische verkoop;
- Gestructureerd en adequaat relaties met bestaande en potentiële klanten telefonisch opbouwen en onderhouden. - Analyseren van de huidige markt: spelers, (potentiële) klanten, klantwensen en ontwikkelingen;
- Doeltreffend acteren op commerciële mogelijkheden bij klanten;
- Je rapporteert aan de Sales Director.


Functie eisen:

- Commerciële gretige instelling met honger voor omzet;
- Communicatieve, ondernemende, enthousiasmerende en zelfstandige instelling;
- Taalkundig en cijfermatig sterk in woord en schrift;
- Doel-, actie-, resultaat- en oplossingsgericht;
- Actieve persoonlijkheid die zich verantwoordelijk voor zijn eigen handel voelt;
- Afgeronde MBO opleiding;
- Affiniteit met de Media;

Wij bieden:

Een fantastische leer/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Echte teamplayers zullen zich snel thuis voelen. Wij bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Voor vragen en sollicitaties kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Uitdagende commerciele stage in de media


Centercom BV exploiteert diverse landelijke medianetwerken in de buitenreclame. Deze netwerken richten zich op het bereiken en het beïnvloeden van consumenten, boodschappers & shoppers. De reclamevlakken van Centercom bereiken wekelijks miljoenen consumenten en staan opgesteld in winkelcentra, supermarkten en op straat in de openbare ruimte.


We zijn op zoek naar stagiair(e)s die voor de duur van minimaal 20 weken 5 maanden (fulltime) bij ons willen meewerken. Wil je eerder starten met je stage, dan is dat zeker bespreekbaar.Tijdens deze commerciële stage ben je zowel werkzaam op de sales- als op de marketing afdeling van Centercom. Je maakt dus kennis met sales gerelateerde werkzaamheden, maar ook met de werkzaamheden van een marketing afdeling.


Verantwoordelijkheden:
- Beheer en verspreiding van de bewijsfotografie-database;
- Operationele ondersteuning van de salesafdeling;
- Notuleren bij de salesmeeting;
- Operationele ondersteuning van het marketingteam;
- Online en offline marketingcommunicatie;
- Ondersteunen bij de ontwikkeling van salesmaterialen;
- Voorbereiden van beurzen.


Functie/Profiel eisen:
- Je volgt bij voorkeur een HBO opleiding, richting Commerciële Economie;
- Je hebt affiniteit met media;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en schrift;
- Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
- Je bent pro-actief en kunt zelfstandig werken;
- Kennis van Indesign/Photoshop is een pré.


Centercom biedt:
Een fantastische leer-/werkomgeving in een jong, snel en dynamisch bedrijf. De sfeer en cultuur is professioneel, gezellig en ondernemend waarbinnen aandacht wordt besteed aan getoonde initiatieven. Centercom is een bedrijf in beweging waar veel gebeurt en waar mooie resultaten behaald worden. Voor vragen en sollicitaties m.b.t. deze stageplek kun je terecht bij Junin Boerma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


 

 

TPL_BEEZ2_ADDITIONAL_INFORMATION